Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δημόσιο "κράξιμο" Βενγκέρ σε Σανιά

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Μπακαρί Σανιά, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία με το συμπατριώτη του.


Ο Γάλλος μπακ είχε ασκήσει κριτική στη διοίκηση της ομάδας του για την πώληση του Άλεξ Σονγκ στην Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον επί σειρά ετών προπονητή της Άρσεναλ.

"Πιστεύω ότι κάθε παίκτης και κάθε υπάλληλος πρέπει να υπερασπίζεται την ομάδα ή την εταιρεία που εργάζεται. Αν δεν είναι απολύτως χαρούμενος από αυτήν, θα πρέπει να πάει κάπου αλλού", ήταν το σαφές μήνυμα του Αρσέν Βενγκέρ.
Στη συνέχεια, πάντως, ο τελευταίος έβαλε τα πράγματα στη... ζυγαριά: "Σε κάθε ματς ο Σανιά τα δίνει όλα για την ομάδα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από ένα ολίγον τι "τραβηγμένο" άρθρο εφημερίδας".

Ο Γάλλος τεχνικός, εξάλλου, εξήγησε: "Είχα μία συνομιλία μαζί του για το ζήτημα. Εκτίμησή μου είναι ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να παραμείνει. Είναι σημαντικό να καταλάβει τι ήθελε να πει. Είναι, επίσης, σημαντικά τα συναισθήματα των ανθρώπων για την ομάδα και τη δουλειά τους γενικότερα. Πρέπει πάντα να έχεις επικοινωνία μαζί τους".

Πηγή:  Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου