Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ψυχρός ο Κριστιάνο με τον πρόεδρό του

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποιήθηκε, τελικά, κατά την επίσημη φωτογράφιση της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο τρόπος που ο ένας συμπεριφέρθηκε στον άλλον ήταν τελείως διαφορετικός.


Ο πρόεδρος της "βασίλισσας" επεφύλασσε ένα θερμό εναγκαλισμό στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο τελευταίος όμως, ήταν ιδιαίτερα ψυχρός. Την ώρα που ο Πέρεθ τον χτυπούσε φιλικά στην πλάτη, ο ποδοσφαιριστής είχε διπλώσει τα χέρια του, όντας παγερά αδιάφορος.

Οι κάμεραμεν του επίσημου τηλεοπτικού καναλιού της Ρεάλ, καθώς και ένας εκ των φωτογράφων της ομάδας κατέγραψαν το χαμόγελο αμηχανίας του Φλορεντίνο Πέρεθ και τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διήρκεσε η... κάτι σαν χαιρετούρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ο σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών (μεταξύ άλλων ο Πέρεθ είπε κάτι στο αυτί του συνομιλητή του), οι οποίοι δεν... απομονώθηκαν για να συζητήσουν ούτε στο γήπεδο. Την ώρα της φωτογράφισης ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν ανάμεσα στους Ζοζέ Μουρίνιο και Τσάμπι Αλόνσο.

Με εξαίρεση τη συμπεριφορά του απέναντι στον πρόεδρο της Ρεάλ, πάντως, ο Πορτογάλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και, μάλιστα, τα είπε σε πολύ θετικό κλιμα με τον Αλφρέδο ντι Στέφανο (σ.σ. στο "πηγαδάκι" συμμετείχαν και οι Ιγκουαΐν, Πέπε, Ντι Μαρία).

Στο επίσημο site των πρωταθλητών Ισπανίας και συγκεκριμένα στο θέμα που αφορά τη φωτογράφιση, η πρώτη εικόνα δείχνει τον χαμογελαστό Κριστιάνο Ρονάλντο να κρατά ένα κασκόλ της ομάδας του.

"Δεν ανησυχώ για το συμβόλαιό μου. Μοναδικός μου στόχος είναι να νικάω σε κάθε ματς, να κερδίζω κάθε τίτλο με την πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών μου και όλων των φιλάθλων μας", είχε πει νωρίτερα ο σούπερ σταρ της "βασίλισσας". Μένει να δούμε αν θα παραμείνει αυτό που έγραφε το κασκόλ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου