Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει νέα Τούμπα και δυνατή ομάδα!

Ο Ιβαν Σαββίδης ζήτησε να παρθούν μέτρα κατά της βίας στην Τούμπα, συζήτησε για το νέο γήπεδο, μίλησε με τον Δώνη και του υποσχέθηκε ηχηρή μεταγραφή, ενώ κάλεσε τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις: «ματώστε την φανέλα και θα ανταμειφτείτε».


Μετά από ένα γεμάτο τρίωρο σε Τούμπα και Μεσήμβρια ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τα πρώτα του μηνύματα για το πώς σκέφτεται και θέλει τον ΠΑΟΚ της δικής του εποχής. Στο διοικητικό συμβούλιο το μεγαλύτερο κομμάτι της κουβέντας αναλώθηκε σε δύο ζητήματα στην λήψη μέτρων για να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας στην Τούμπα αλλά και το θέμα ενός νέου γηπέδου. Με αφορμή τα επεισόδια με την Ραπίντ είπε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι ανάλογο. Πρέπει να πάρουμε άμεσα προληπτικά μέτρα».

Στην συνέχεια και αφού συζήτησαν για τα οικονομικά, αλλά και για το θέμα της μπουτικ έκανε μαζί με τα στελέχη της διοίκησης μια βόλτα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, από τις σουίτες μέχρι και τα αποδυτήρια. Αυτό που αντίκρισε δεν του άρεσε και αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα άνοιξε θέμα για την νέα Τούμπα. Ρώτησε για το που πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο, για να εισπράξει την απάντηση «στον υπάρχον χώρο».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου