Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η μεγάλη ανατροπή της Ουντινέζε στο "Ολίμπικο"

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Ρόμα προηγήθηκε 2-0 της Ουντινέζε, αλλά η τελευταία έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε 3-2. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ταχτσίδης.


روما2 : 3 أودينيزي από Footballista

Έχοντας τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο αρχικό σχήμα της, η Ρόμα πήρε από νωρίς τα σκήπτρα του αγώνα και μέσα σε ένα δίλεπτο πήρε προβάδισμα δύο γκολ με σκόρερ τον Έρικ Λαμέλα. 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός νίκησε τον Μπρκιτς από πολύ δύσκολη γωνία στο 22', ενώ στο 24' εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Τότι και με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι "τζιαλορόσι" άφησαν αδικαιολόγητα το γκάζι και το πλήρωσαν με ένα γκολ. 

Οι αμυντικοί τους "κοιμήθηκαν" στη φάση του 32ου λεπτού και ο αμαρκάριστος Ντομίτσι ξανάβαλε στο ματς την Ουντινέζε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ζέμαν ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως, από την αριστερή πτέρυγα, αλλά εκείνη του Γκουιντολίν ήταν πιο αποτελεσματική. 

Στο 50ό λεπτό ο Ντι Νατάλε εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες στα καρέ του Στεκέλενμπουργκ και με μία χορευτική ενέργεια έφερε το ματς στα ίσα.

Το ματς κρεμόταν σε μία κλωστή, αλλά η Ρόμα φάνταζε ικανή να ξαναπάρει το προβάδισμα που εν τέλει θα της έδινε τη νίκη. Τελικά έγινε το αντίστροφο... 

Τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Περέιρα ακούμπησε τον Κάσταν, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Μάσα ντι Ιμπέρια εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του, καταλογίζοντας πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα (αλά Πανένκα) ο Ντι Νατάλε. 

Το μόνο που άλλαξε στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης λόγω έντονων διαμαρτυριών. 

Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου