Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

"Σπρώχτηκε" η Γιουνάιτεντ στη νίκη επί της Τσέλσι (Video)

Η διαιτησία καθόρισε το ντέρμπι του "Στάμφορντ Μπριτζ" μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρήκε νικητές τους "κόκκινους διαβόλους" με 3-2. Από θέση οφσάιντ προήλθε το νικητήριο γκολ τους, με 9 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.


www.CanalFutbolista.com ™ από Footballista

Το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκρηκτικό. Μόλις στο 4ο λεπτό οι "μπλε" έκαναν λάθος και άργησαν να επιστρέψουν, με αποτέλεσμα ο Φαν Πέρσι να κάνει το σουτ, η μπάλα να βρει στο δοκάρι και τον Λουίς, προτού καταλήξει στα δίχτυα του Τσεχ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο RVP εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Βαλέντσια και το γεγονός ότι ο Άσλεϊ Κόουλ βρισκόταν εκτός θέσης, κάνοντας το 2-0 σαν σε προπόνηση.

Με δύο γκολ παρακαταθήκη, η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήλεγχε την αναμέτρηση ώσπου ο Τόρες έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 43' (ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του) και ένα λεπτό αργότερα ο Μάτα μείωσε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε ροντέο. Καταρχάς η Τσέλσι ισοφάρισε στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Ραμίρες, έπειτα από σέντρα του Όσκαρ και αμέσως μετά ο Αζάρ έχασε καλή ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή. 

Στο 63' ο Κλάτενμπεργκ απέβαλε δίκαια τον Ιβάνοβιτς επειδή ανέτρεψε τον Γιανγκ που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και στο 68' απέβαλε άδικα τον Τόρες επειδή θεώρησε ότι έκανε "θέατρο" (τον βρήκε από πίσω ο Έβανς). Τα σοβαρά διαιτητικά λάθη δεν σταμάτησαν εκεί όμως...

Ένα τέταρτο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσεχ απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Φαν Πέρσι, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ της Τσέλσι. Ο Ράφαελ την επανέφερε και ο ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ Ερνάντες την έσπρωξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, χαρίζοντας την πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά από 10 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μονομάχοι θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Τετάρτη (31/10, 21:45) στο πλαίσιο του 4ου γύρου του League Cup.

Αγωνιζόμενη με 9 παίκτες, η ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο δεν μπόρεσε να σώσει κάτι από αυτό το ματς και, μοιραία, υπέστη την πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους "κόκκινους διαβόλους", με τον Βαλέντσια να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσεχ.

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου