Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

«Να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο ο Εργκούς Κάτσε ζει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ και θα ήθελε να μείνει για πάντα στον «Δικέφαλο του Βορρά».


Ο νεαρός μέσος καλύπτει επάξια το κενό που έχει αφήσει ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω τραυματισμού, με τον Κάτσε να τονίζει πως θέλει να βελτιωθεί και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Εργκούς Κάτσε στη «SportDay»:

Το αρχικό πλάνο για σένα ανέφερε ότι θα έκανες πρόγραμμα ενίσχυσης της μυϊκής σου μάζας κι ότι δεν θα έπαιζες τόσο πολύ στην πρώτη ομάδα...

«Ετσι έγινε. Ο προπονητής μού είχε πει στην προετοιμασία, ύστερα από τις μετρήσεις κι όλα τα σχετικά, ότι πρέπει να ασχοληθούμε ειδικά με την ενδυνάμωση κι ότι δεν θα έπαιζα τόσο πολύ στην πρώτη ομάδα. Μου είχε αναφέρει τα συν και πλην του αγωνιστικού μου στυλ, όμως όταν γυρίσαμε από την Ολλανδία άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω πρόγραμμα ενδυνάμωσης λόγω των απουσιών. Αν το έπραττα, δεν θα είχα δύναμη να παίξω στους αγώνες».
  • Πώς σου φαίνεται που καλύπτεις με επιτυχία το κενό του Γκαρσία;
«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μόλις γυρίσω στον ΠΑΟΚ από την Επανομή θα παίξω κατευθείαν βασικός. Ηθελα να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ. Ομως ζω ένα όνειρο. Για μένα ο Γκαρσία είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή τη θέση και μαθαίνω πολλά από αυτόν και στις προπονήσεις και στους αγώνες».
  • Η ισοπαλία στην Κρήτη σάς άφησε κάποια πικρία;
«Βέβαια, γιατί ακυρώθηκε άδικα ένα γκολ του Φωτάκη κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαμε ισοφαρίσει με τον ίδιο παίκτη. Επίσης δεν υπήρξε πέναλτι και αποβολή. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο Ηράκλειο, αλλά αυτό δεν έγινε. Συνεχίζουμε, όμως, με ακόμη περισσότερη διάθεση. Αυτά τα γεγονότα μάς πεισμώνουν».
  • Έχεις κάνει κάποια συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου σου;
«Οχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όμως εγώ θέλω να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Είμαι από τα 11 μου χρόνια στις ακαδημίες, λατρεύω αυτή την ομάδα και θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα ως μέλος αυτού του συνόλου».

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου