Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Το δράμα του Ροναλντίνιο (Video)

Ο Ροναλντίνιο είναι γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και για το χαμόγελο του. Την Παρασκευή ωστόσο το γελαστό παιδί έκλαψε.


Για πολλούς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Για κάποιους άλλους ένα πολυδιαφημισμένο πρώην ταλέντο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ροναλντίνιο αδίκησε τον εαυτό του και κανείς δεν γνωρίζει πόσα πράγματα θα πετύχαινε στην καριέρα του, αν δεν έβαζε φρένο στα 26-27 του χρόνια.

Στα 32 πλέον ο Ρόνι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Βραζιλία και την ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία μάλιστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή τη φορά όμως δεν γέλασε όπως συνήθως, αλλά έβαλε τα κλάματα.


Ronaldinho cries after Goal από Footballista

Αυτό γιατί την Παρασκευή που μας πέρασε ο πατριός του πέθανε από ανακοπή καρδιάς, κάτι που του έφερε στο μυαλό άσχημες μνήμες από το παρελθόν.

Πριν από 24 χρόνια λοιπόν ο Ροναλντίνιο είδε τον φυσικό του πατέρα να παθαίνει ανακοπή καρδιάς μέσα στην πισίνα του σπιτιού, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να μετακομίσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο πατριός του έχασε τη μάχη με τη ζωή για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου