Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Έτοιμη η πρόταση για Λέτο

Μια συμβιβαστική λύση για τον Σεμπάστιαν Λέτο, που να συμφέρει τον παίκτη, αλλά και την ομάδα θεωρούν ότι έχουν βρει στον Παναθηναϊκό.


Οι «πράσινοι» έχουν ετοιμάσει μια πρόταση για τον Αργεντινό άσο, που περιλαμβάνει διακοπή συμβολαίου ως το καλοκαίρι και νέο διετές συμβόλαιο από τη νέα σεζόν. 

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα προτείνει την καταβολή 200.000 ευρώ ως μια μικρή αποζημίωση ως το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος, ενώ παράλληλα, θα καλύψει όλα τα έξοδα για την ιατρική του φροντίδα, μέχρι να επανέλθει πλήρως. 

Στη συνέχεια, ο Λέτο θα εισπράξει όλα τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» ως το 2015, με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις ισχύουσες. Δηλαδή με 550.000 ευρώ ετησίως, αντί για 920.000 ευρώ που είναι η αμοιβή του τώρα.

Η μείωση που θα ζητηθεί από τον Αργεντινό άσο είναι σημαντική, ωστόσο θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση, με δεδομένο πως λόγω του τραυματισμού του δύσκολα θα βρει καλύτερα χρήματα. Η πλευρά του Αργεντινού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ραντεβού.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου