Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά σε Ολαϊτάν, συμφωνία με Πίνο

Κοντά στην απόκτηση του Ολαϊτάν βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας. Υπέγραψε συμβόλαιο ο Πίνο.


Μπορεί στον Ολυμπιακό να ισχυρίζονται πως πέραν της απόκτησης του Πίνο δεν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση τον Γενάρη, τα πράγματα ωστόσο είναι λίγο διαφορετικά αν πιστέψουμε τον ιδιοκτήτη της Βέροιας.

Ο κ. Αρβανιτίδης με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στον Ολαϊτάν, σε σχέση με τους άλλους ενδιαφερόμενους, τονίζοντας ωστόσο πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.

"Έτσι είναι, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία και σε μερικές ημέρες πιστεύω ότι θα καταλήξουμε. Όταν κλείσει το θέμα θα μπορέσω να σας πω κάτι περισσότερο.

Είναι αλήθεια πως γίνονται διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες γι αυτό το θέμα. Όσο αυτές οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μου είναι εύκολο να σας πω πολλά πράγματα. Αυτό που μπορώ να σας πως, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Μιλάμε καθημερινά και περιμένουμε να καταλήξουμε", είπε στον "Πρωταθλητή" ο έμπειρος παράγοντας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για τον 19άχρονο επιθετικό ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να κρατάνε, σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη, την υπόθεση στα χέρια τους.
Υπέγραψε ο Πίνο

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο είναι εδώ και λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα κάνοντας προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει μάλιστα άριστες εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τον "Γαύρο" ο Κολομβιανός άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών που θα ισχύσει από τον Γενάρη, με υποσχετική για επέκταση άλλων δυο ετών. 

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου