Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Άνοιξαν το κεφάλι του Φέρντιναντ (Pic)

Ένα ασυνήθιστο -για τα αγγλικά δεδομένα- περιστατικό σημειώθηκε στο ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θύμα του ήταν ο Ρίο Φέρντιναντ.


 Μετά το νικητήριο γκολ του Φαν Πέρσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι παίκτες του σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι τους για να πανηγυρίσουν. Τότε, όμως, ένας οπαδός των γηπεδούχων πέταξε ένα αντικείμενο προς το μέρος τους και στιγμές αργότερα η κάμερα έπιασε τον Ρίο Φέρντιναντ να περπατάει αιμόφυρτος.

  
Αμέσως μετά το τρίτο γκολ, εξάλλου, ένας οπαδός της Σίτι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του αμυντικού των φιλοξενούμενων, ο οποίος δέχθηκε την προστασία των Τζο Χαρτ και Κάρλος Τέβες.


Αυτά δεν ήταν τα μοναδικά δυσάρεστα περιστατικά του ντέρμπι της Premier, αφού στα τελευταία λεπτά ένας οπαδός της Σίτι πέταξε αναπτήρα στον Γουέιν Ρούνεϊ τη στιγμή που κατευθυνόταν προς το κόρνερ, ενώ όπως ενημέρωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ, μετά τη λήξη συνελήφθη ένας άνδρας για ρατσιστική επίθεση.

Αναφερόμενος στο δυσάρεστο περιστατικό, ο Ρίο Φέρντιναντ ανήρτησε το εξής μήνυμα στο twitter: "Τι αποτέλεσμα, 3 βαθμοί! Όμορφα! Όποιος πέταξε αυτό το κέρμα, ωραία βολή! Δεν το πιστεύω πως ήταν μόνο δύο πένες... θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον ένα κέρμα μιας λίρας!"

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου