Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Συζήτηση Δώνη-παικτών στα αποδυτήρια

Διαβάστε που αποδίδονται οι μέτριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια. Τι είπαν ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες.


"Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω" δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Γιώργος Δώνης, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του γιατί όσα δείχνει η ομάδα του στις προπονήσεις δεν τα εμφανίζει και στους αγώνες.

Μία μέρα μετά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει συνέχεια στις παραπάνω σκέψεις του ανοίγοντας κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια για το τι φταίει και η ομάδα δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μπορεί στα τελευταία παιχνίδια.
 
Η συζήτηση έγινε πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης και κράτησε περίπου 50 λεπτά. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" άκουσε τους παίκτες του, είπε τις απόψεις του και στο τέλος κατέληξαν σε συμπέρασμα.

Ακούστηκε από ορισμένους ότι σε κάποια παιχνίδια έπαιξε ρόλο το άγχος, σε άλλα η κούραση, όμως εκεί που συμφώνησαν όλοι είναι ότι αρκετές φορές λείπει η συγκέντρωση που είναι απαραίτητη για μία ομάδα προκειμένου να βγάλει όσα μπορεί μέσα στο γήπεδο.

Άπαντες υποσχέθηκαν να προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα άμεσα και ο ΠΑΟΚ να συνδυάζει τις νίκες και με καλό ποδόσφαιρο.
 
 Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου