Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κοντά σε Γιάννη Παπαδόπουλο

Κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους κάνουν οι «πράσινοι» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο αμυντικό μέσο που έμεινε ελεύθερος από τη Δυναμό Δρέσδης.


Ο αριστεροπόδαρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και το 2006 αγωνίστηκε με τον «Γηραιό» για πρώτη φορά σε επίπεδο Super League. Η σεζόν 2007-2008 ήταν η καλύτερη της καριέρας του και ακολούθησε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε στην τριετία της παραμονής του στους «ερυθρόλευκους». 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έφυγε με 37 συμμετοχές κι ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από τους Πειραιώτες κι από το 2011 αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Δυναμό Δρέσδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μέσος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Δανιήλ Παπαδόπουλου, έχει φορέσει και μια φορά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε πάρει την ευκαιρία από τον Σάντος στο πρώτο παιχνίδι του Πορτογάλου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, στο φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι στις 11 Αυγούστου 2010. Με τις «μικρές» Εθνικές, ο αριστεροπόδαρος χαφ έχει 11 συμμετοχές κι 1 γκολ ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Νέων που έφτασε στον τελικό του Euro 2007 με συμπαίκτες τους Σωτήρη Νίνη και Κώστα Μήτρογλου.

Στο διάστημα της παραμονής του στη γερμανική ομάδα είχε 33 συμμετοχές. Από τη στιγμή που δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν και το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι, έμεινε ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να κινείται αστραπιαία και να κάνει δικό του τον παίκτη, εκτός συγκλονιστικό απροόπτου. 

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την μετακίνηση του Παπαδόπουλου στο «τριφύλλι» και το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου