Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Αισιοδοξία για Βερδού, ενδιαφέρον για Σιόβα

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Βερδού, καθώς οικονομικά ο παίκτης καλύπτεται από τους ερυθρόλευκους. Ενδιαφέρον για Σιόβα, επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Λουίς Φαμπιάνο


 


 
Μιας και μιλήσαμε για την Ισπανία να πούμε πως δημοσιεύματα στην ιβηρική χερσόνησο θέλουν τον Βερδού να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ενδιαφέρον για Σιόβα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Έλληνα αμυντικού παίζει στα ρεπορτάζ ως υποψήφιο για αποχώρηση με μεταγραφή, αφού τον Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο.

Όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να παραμένει και μάλιστα να μετουσιωθεί σε πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες, που αν καλύπτει τον Ολυμπιακό θα πει το "ναι".
Τέλος να πούμε πως στην Βραζιλία επιμένουν να φέρνουν τον Λουίς Φαμπιάνο ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και μάλιστα νέα δημοσιεύματα θέλουν τον ίδιο τον παίκτη να έχει αναφέρει το όνομα των ερυθρόλευκων.

Βέβαια το ποσό των 3.5 εκ. ευρώ που γράφεται πως θέλει η Σάο Πάολο για τη μεταγραφή ουσιαστικά ακυρώνει την είδηση, μιας και ο Φαμπιάνο έχει κλείσει τα 32 και πάει στα 33.


Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου