Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι ρεβάνς του Europa League


Μετά το βατερλό στο Champions League οι Ισπανοί έχουν τουλάχιστον σίγουρη μια θέση στον τελικό του Europa League. Το βράδυ της Πέμπτης οι ρεβάνς των ημιτελικών με Βαλένθια, Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ να ψάχνουν τον δρόμο για το Βουκουρέστι.... 

Το ζευγάρι του τελικού του Champions League είναι Μπάγερν - Τσέλσι , έτσι μετά το... βατερλό των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί ποντάρουν σε εμφύλιο στον τελικό του Europa League.
Σίγουρα βέβαια θα έχουν μία ομάδα στον τελικό του Βουκουρεστίου, την Ατλέτικο ή την Βαλένθια, ενώ για να προκύψει εμφύλιος στην Ρουμανία θα πρέπει η Μπιλμπάο να αποκλείσει την Σπόρτινγκ.

Θυμίζουμε πως στις πρώτες αναμετρήσεις των ημιτελικών η Σπόρτινγκ είχε νικήσει με 2-1 την Μπιλμπάο στην Λισαβόνα και η Ατλέτικο με 4-2 στην Βαλένθια στην Μαδρίτη.
Αγωνιστικά, η σοβαρότερη απουσία είναι αυτή του Όσκαρ ντε Μάρκος για την Μπιλμπάο, λόγω τιμωρίας και αναμένεται ο Γκαΐθκα Τοκέρο να πάρει την θέση του στην 11άδα.
Στην Σπόρτινγκ λείπουν λόγω τραυματισμού οι Ρινάουντο και Αλμπέρτο Ροντρίγκες, ενώ ο Ελίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Μοναδική απουσία για την Βαλένθια είναι η κλασική του Έβερ Μπανέγκα, ενώ για την Ατλέτικο τραυματίες είναι οι Αντόνιο Λόπεθ και Σίλβιο.
Δείτε παρακάτω τις πιθανές συνθέσεις των δύο ημιτελικών και εν συνεχεία videos για να θυμηθείτε τα πρώτα ματς...
  
Οι πιθανές συνθέσεις


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Βίκτορ Ρουΐθ, Ματιέ, Τίνο Κόστα, Μεχμέτ Τοπάλ, Φεγκουλί, Τζόρντι Άλμπα, Ζόνας, Σολδάδο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Περέα, Μιράντα, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Φιλίπε Λουΐς, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Ντιέγκο, Αντριάν Λόπεθ, Αρντά Τουράν, Φαλκάο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Αντέρ Ερέρα, Τοκέρο, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Φερνάντο Γιορέντε.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουΐ Πατρίσιο, Περέιρα, Σαντάο, Πόλγκα, Εμιλιάνο Ινσούα, Ντανιέλ Καρίσο, Σχάαρς, Ματίας Φερνάντες, Καρίγιο, Ντιέγκο Καπέλ, Φαν Βόλφσβινκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου