Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Ο Ντομίνγκος... επιβεβαιώνει!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια μίλησε στο Football Sports HD για τις επαφές του με τον Ολυμπιακό και επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τι λέει για το deal και τι «παίζει» με τους Ισπανούς.
«Μίλησα αλλά...»

Οι Πορτογάλοι τον έστελναν στην Αθήνα για υπογραφές, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Football Sports HD αρκέστηκε στην επαφή που είχε με τον Κοβάσεβιτς, δίχως να επιβεβαίωσει όμως το εάν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ή όχι. 

Ο Ντομίνγκος τόνισε αρχικά ότι «μπορώ να επιβεβαιώσω τις επαφές που είχα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όχι όμως ότι ταξίδεψα στην Αθήνα. Έχουμε μπει σε έναν σημαντικό κύκλο επαφών, όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο και κάτι οριστικό για την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό».

Κλείνοντας τόνισε πως «δεν μπορώ να πω ακόμα ότι θα γίνω προπονητής του Ολυμπιακού». Την ίδια ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έλευσή του στην Ελλάδα μέσα τις επόμενες μέρες. Επίσης σύμφωνα με κάποιες πηγές το θέμα δείχνει να «κολλάει» στο οικονομικό.
  • Stand by οι Ισπανοί με πρώτο τον Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει στο πλάνο του και άλλες περιπτώσεις προπονητών από την Ισπανία, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα. Κομβικό ρόλο παίζει το ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην χώρα και οι συζητήσεις που θα έχει με τεχνικούς που απασχολούν τους Πειραιώτες, όπως οι Μίτσελ, Μαρτίνεθ και Μεντιλιμπάρ.

Ο Μίτσελ την δεδομένη στιγμή είναι η δεύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων πίσω από τον Ντομίνγκος. Ο πρώην προπονητής της Μπράγκα παραμένει το φαβορί, ωστόσο αυτό είναι κάτι που διευκρινιστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου