Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τα είδε όλα... μπλε ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στη Μαδρίτη και ξέσπασε στις δηλώσεις του, λέγοντας πως δεν θα ξαναπαίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά.


Η... μισή Ρεάλ Μαδρίτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο βρέθηκε στις εξέδρες της Caja Magica για να παρακολουθήσει το σερβικό ντέρμπι στα προημιτελικά ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε πολλούς και άνοιξε το ταμπλό του όπεν της Μαδρίτης. Ο Τιπσάρεβιτς με σήμα κατατεθέν τα γυαλιά με τους σκούρους φακούς νίκησε για πρώτη φορά τον κορυφαίο συμπαίκτη του στην ομάδα του Davis Cup, επικρατώντας με 7-6 (7-1), 6-3.

Ο Νόλε είχε ήδη εκφράσει την απέχθεια του για τα μπλε γήπεδα και πραγματικά φάνηκε σαν να μην ήθελε να βρίσκεται εκεί. Έτσι οι δύο φιναλίστ του περσινού τελικού, ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ βρίσκονται εκτός τουρνουά. 

υτό δεν είναι χώμα", σχολίασε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν χρησιμοποιηθούν φωσφοριζέ μπάλες όπως έχει απειλήσει ο Ίον Τιριάκ, δεν θα αγωνιστεί στη Μαδρίτη αν οι διοργανωτές κρατήσουν αυτή την επιφάνεια.

Οι Ισπανοί έμειναν δίχως εκπρόσωπο στους "4" μετά τον αποκλεισμό του Νταβίδ Φερέρ από τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός νίκησε 6-4, 6-4 και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να επικρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά το 2006.

Στο δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν ο Τόμας Μπέρντιχ και ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο. Ο Φερνάντο Βερδάσκο δεν μπόρεσε να συνεχίσει να νικάει μετά την επικράτηση του επί του Ράφα Ναδάλ την Πέμπτη (10/5) και ηττήθηκε με 6-1, 6-2 από τον Μπέρντιχ μπροστά στο κοινό της γενέτειρας του.

Ο Ντελ Πότρο που έχει έρθει φορτσάτος από το Εστορίλ όπου κατέκτησε τον τίτλο, νίκησε 6-3, 6-4 τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου