Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στον αέρα του Πετρόπουλου, "σειρήνες" για Καπίνο

Στον αέρα παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου του Πετρόπουλου, ο οποίος παρά τη συμφωνία δεν έχει υπογράψει ακόμα. "Σειρήνες" για Καπίνο.


Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες να ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2015, υπογραφές ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμα.
Ο 26χρονος άσος ήταν από τους κορυφαίους των πράσινων στα φιλικά προετοιμασίας, όμως στο πρώτο επίσημο ματς δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Το όλο θέμα ίσως και να είναι απλά τυπικό, όμως έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που βγήκε η ανακοίνωση και όπως είναι λογικό προκύπτουν ερωτηματικά για το τι συμβαίνει.
Ο παίκτης να θυμίσουμε πως ήθελε να αποχωρήσει αρχικά από τους πράσινους, λόγω της μικρής συμμετοχής που είχε στα παιχνίδια της ομάδας, όμως τελικά άλλαξε η γνώμη του.
  • Σειρήνες για Καπίνο
Ο νεαρός πορτιέρο των πράσινων παρακολουθείται από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει αυτό το διάστημα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.
Τον τελευταίο διάστημα ωστόσο παρατηρείται μία κινητικότητα από μάνατζερ όσον αφορά την περίπτωση του, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός της πώλησης του.

Τέλος ο Πάπε Σο θα εξετασθεί ξανά από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στις 15 Αυγούστου. Ο Σο εδώ και ένα μήνα, απ όταν ήρθε δηλαδή, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου