Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"Θρίλερ" με Σόλσκιερ για τον πάγκο της Άστον Βίλα

Στον αστερισμό του Όλε Γκούναρ Σόλκσκιερ κινείται η ποδοσφαιρική Νορβηγία, καθώς εικάζεται πως ο τεχνικός της Μόλντε επιβιβάσθηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος με προορισμό την Αγγλία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα.


Η διοίκηση των πρωταθλητών Νορβηγίας, επιβεβαίωσε τις επαφές του 39χρονου τεχνικού με την διοίκηση των "χωριατών". 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της MFK.

Όπως αναφέρει ο νορβηγικός Τύπος, ο πρόεδρος της Άστον Βίλα, Ράντι Λέρνερ ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Κρίστιανσουντ προκειμένου να συναντηθεί με τον Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός φέρεται να ταξίδεψε από κοινού με τον Λέρνερ με προορισμό την Αγγλία προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις.

"Η διοίκηση της Μόλντες παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Άστον Βίλα τις τελευταίες μέρες" σχολίασε ο γενικός διευθυντής των "bla-hvit".

O Σόλσκιερ φέρεται ως ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Άλεξ ΜακΛις που απολύθηκε πρόσφατα. Υποψήφιοι για τον πάγκο της Άστον Βίλα είναι επίσης, ο Ρομπέρτος Μαρτίνεθ της Σουόνσι, ο Πολ Λάμπερτ της Νόριτς και ο Μπρένταν Ρότζερς της Σουόνσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου