Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σε συζητήσεις με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως Φάμπιο Παρατίτσι βρέθηκε την Πέμπτη (17/5) στη Μαδρίτη για να έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται η Γιουβέντους σύμφωνα με την "AS".

Οι "μπιανκονέρι" έχουν ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και ο Αργεντινός είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας ο Φάμπιο Παρατίτσι, αθλητικός διευθυντής των "μπιανκονέρι", ήταν την Πέμπτη (17/5) στη Μαδρίτη και ήρθε σε επαφή τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του Ιγκουαΐν. Στη συνάντηση των δύο πλευρών ο Παρατίτσι ξεκαθάρισε πως ο Ιγκουαΐν είναι προσωπική εισήγηση του Κόντε, αφήνοντας να εννοηθεί με αυτό τον τρόπο πως ο 24χρονος θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην ιταλική ομάδα.

Συν τοις άλλοις, η πλευρά της Γιούβε ενημέρωσε τον Ιγκουαΐν πως είναι διατεθειμένη να του διπλασιάσει σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του. Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αμείβεται με 3,8 εκατομμύρια, ενώ από το συμβόλαιο που του πρότεινε η Γιουβέντους τα κέρδη του παίκτη θα ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ετησίως.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τονίσει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του Ιγκουαΐν, εκτός κι αν μία ομάδα κάνει πρόταση ισόποση της ρήτρας του παίκτη, ήτοι 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου