Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

O Nτέιβιντ Μπέκαμ στο Football-ista...

Το Football-ista κατάφερε να συναντήσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα για την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας. "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ" ήταν τα λόγια του Άγγλου σούπερ σταρ που έδειχνε να απολαμβάνει σύντομη διαμονή του στη χώρα μας.


Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αφίχθη υπό άκρα μυστικότητα χθες το μεσημέρι στο "Ελ. Βενιζέλος".

Μπορεί να μην έγινε αντιληπτός, ωστόσο προδόθηκε από την πολυτελή λιμουζίνα που τον μετέφερε.

Φωτορεπόρτερ και παπαράτσι καταδίωξαν το πολυτελές όχημα μέχρι το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον προσεγγίσουν καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος.

Έπειτα από λίγες ώρες ξεκούρασης ο "Μπεκς" μετέβη στην Αγγλική Πρεσβεία, λίγο προτού κατευθυνθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου., της οποίας ηγήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Ο Μπέκαμ μία μόλις μέρα μετά τα πειράγματα του προέδρου Ομπάμα στον Λευκό Οίκο,  παρά την έντονη βροχόπτωση έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές στο Καλλιμάρμαρο, μοιράζοντας χαμόγελα στους περίπου 40.000 παρευρισκόμενους που τον αποθέωσαν κατά την είσοδο του στο ιστορικό στάδιο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει αλλά παρακάθισε σε γεύμα προς τιμήν της βρετανικής αντιπροσωπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου