Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πρώτος και στη λάσπη ο Λάτβαλα

Το ψιλόβροχο στη Θήβα δεν ενόχλησε τον Λάτβαλα ο οποίος κατέκτησε και τη δεύτερη ειδική της 2η ημέρας συνεχίζοντας στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Στα 3.3 δευτερόλεπτα πίσω του ο Σεμπαστιάν Λεμπ.


Το Ράλι Ακρόπολις είναι από τα δύσκολα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και η ελαφριά βροχή στην ειδική της Θήβας αν κι έκανε πιο μαλακή τη διαδρομή την μετέτρεψε σε πιο... απρόβλεπτη.

Ειδικά γι αυτούς που δεν επέλεξαν τη μαλακή γόμα (η σκληρή γλιστράει περισσότερο στη λάσπη) η ζωή τους έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Οι συνθήκες πάντως δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Λάτβαλα που πήρε την 2η ειδική και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης μπροστά από τον Σεμπαστιάν Λεμπ.

Ο Γάλλος δεν αφήνει τον Φιλανδό να ξεμακρύνει και η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή, ειδικά με τη συνεχή άνοδο του Σόλμπεργκ ο οποίος ήταν ο 3ος ταχύτερος στην ειδική, 0,2 δλ πίσω από τον Λάτβαλα και μόλις 0,1 πίσω από τον Λεμπ.

Στους άτυχους ο Ντάνιελ Ολιβέιρα, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ασθένειας του συνοδηγού του και θα επιστρέψει το Σάββατο υπό καθεστώς Rally 2. Με την... τύχη του τα έχει και ο Όσμπεργκ, ο οποίος έχασε το εμπρός αριστερό ελαστικό στο 5ο χλμ και μπορεί να χαμογελάει μόνο με το γεγονός πως δεν χτύπησε πουθενά.

Για το τέλος της δεύτερη ημέρας απομένουν 6 ειδικές διαδρομές με την τελευταία να ξεκινάει στις 18.50 το απόγευμα στη Θήβα.

Ειδική Διαδρομή 3 (Θήβα 1) Μήκος: 23,60 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ελαφριά βροχή, 15ο C
Κατάσταση δρόμου: Μαλακό χώμα, λάσπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου