Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στα... θρανία ο Δέλλας για προπονητής

Το είπε και το 'κανε ο Τραϊανός Δέλλας βάζοντας πλώρη για την άδεια προπονητή. Αρχίζει μαθήματα από την Παρασκευή στη σχολή προπονητών UEFA A' στην Ρόδο.


Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του Τραϊανού Δέλλα, ήταν η ικανότητα του να φτιάχνει το παιχνίδι της ΑΕΚ από την άμυνα και να καθοδηγεί ολόκληρη την ομάδα. Ένας προπονητής εντός αγωνιστικού χώρου.

Φυσικά αυτό το στοιχείο δεν το είχε μόνο στην Ένωση, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε, όπως η Ρόμα και η Εθνική μας ομάδα. Ο "Κολοσσός" της Ελλάδας, αφού αποφάσισε να κρεμάσει φέτος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην συνεχίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.
  • Ξεκινάει μαθήματα...
Όπως δήλωσε λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ), θα ήθελε να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή. Και δεν έχασε χρόνο καθόλου...

Την Παρασκευή (25/5) αρχίζει η σχολή προπονητών UEFA A' στην Ρόδο, με τον Δέλλα να παρακολουθεί τα μαθήματα έως και τις 5 Ιουνίου.

Αυτή είναι η πρώτη φάση για το επίπεδο UEFA A' και εν συνεχεία, λίγους μήνες μετά, ακολουθεί η δεύτερη φάση για την ίδια κατηγορία και το σχετικό δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου