Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στη Super League ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 τον Πιερικό στην Κατερίνη και πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League. Με το ένα πόδι στην μεγάλη κατηγορία και η Βέροια (3-0 την Καλλιθέα). Μόνη τρίτη η Παναχαϊκή (2-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών). Δείτε τα αποτελέσματα της Football League..


Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ακόμη δεν υπολογίζονται οι δύο αγώνες με τον Διαγόρα και ο ένας με τον Εθνικό Αστέρα. Μόλις επικυρωθούν οι εννέα αυτοί βαθμοί η ομάδα της Κομοτηνής θα είναι και τυπικά στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από απουσία δύο ετών.

Επίσης, η Βέροια νίκησε εύκολα με 3-0 την Καλλιθέα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει και αυτή μια νίκη για να εξασφαλίσει και τυπικά στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Στην τρίτη θέση εκεί που είναι πλέον μόνη της η Παναχαϊκή η οποία είχε εύκολο έργο επικρατώντας με 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Πάτρα.

Από εκεί και πέρα, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ με το ίδιο σκορ (3-0) νίκησε και ο Ηρακλής Ψαχνών τον Φωκικό.

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκαν τα ματς του Πλατανιά με την ΑΕΛ και του Βύζα Μεγάρων με τον Θρασύβουλο. Δεν έγιναν τα παιχνίδια ΑΕΛ Καλλονής-Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας-Αναγέννηση Επανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου