Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο «Τόρο» για τη μεταγραφή του


Το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τοροσίδη και σκέφτεται αν έρθει καλή πρόταση που να ικανοποιεί και τον Ολυμπιακό να φύγει, αλλιώς να μείνει για πάντα στο Λιμάνι.

Μήλον της Έριδος δείχνει να αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης Τοροσίδης για αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες. Μερικές από αυτές που δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά να εντάξουν τον διεθνή φουλ-μπακ είναι οι Βέρντερ Βρέμης, Στουτγκάρδη, Βόλφσμπουργκ και Ρούμπιν Καζάν.

Τι λέει όμως ο ίδιος για τη μετακίνησή του από το «μεγάλο λιμάνι» σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο; Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, το περιβάλλον του πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή τονίζει: «Θεωρητικά είναι πλέον κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ο Βασίλης, καθώς το άλλο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Είτε θα φύγει τώρα λοιπόν, είτε θα ριζώσει στον Ολυμπιακό», και προσθέτουν:

«Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες και όχι μόνο από γερμανικές. Και ομάδες άλλων χωρών έχουν ενδιαφερθεί για τον Βασίλη και μάλιστα πολύ γνωστές, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής».

Η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού τονίζει επίσης πως: «Είναι πολύ σχετικό να συζητάμε τι πρόταση πρέπει να έρθει για να πουληθεί ο παίκτης. Για τα δεδομένα της εποχής, τα 2,5 εκ. ευρώ είναι μάλλον ταβάνι για έναν παίκτη που το άλλο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά όλα σχετικά είναι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να φύγει ο Βασίλης θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει το άλμα αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου