Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Για τίτλο και σωτηρία η Τίγκρε

Η Τίγκρε νίκησε με 3-1 την Σαν Λορένσο και πλησίασε στον έναν βαθμό την Μπόκα στην κορυφή, ενώ βγήκε και από την επικίνδυνη ζώνη..


Η Τίγκρε πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 της Σαν Λορένσο, αποτέλεσμα πολύτιμο και για τους δύο στόχους της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ροδόλφο Αρουανμπαρένα απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο, Μπόκα Τζούνιορς, ενώ μοιράζεται την 2η θέση με την Αρσενάλ Σαραντί.

Μένουν ακόμη δύο αγωνιστικές και στην επόμενη η Τίγκρε παίζει δύσκολο ματς στην έδρα της Βέλες Σάρσφιλντ, αλλά συγκρούονται και η Μπόκα με την Αρσενάλ!

Και η Βέλες διεκδικεί τον τίτλο, καθώς έχει 3 βαθμούς λιγότερους από την Μπόκα, όπως και η Ολ Μπόις που νίκησε 3-1 την Εστουδιάντες, ενώ δύο βαθμούς λιγότερους έχει η Νιούελς (6 ομάδες σε απόσταση 3 βαθμών διεκδικούν το πρωτάθλημα).

Όσον αφορά στον υποβιβασμό (ειδική βαθμολογία 3ετίας), η Τίγκρε με την νίκη της κατάφερε να προσπεράσει τις Σαν Μαρτίν και Σαν Λορένσο και να ανέβει στην 5η θέση από το τέλος.
Θυμίζουμε πως οι τελευταίοι υποβιβάζονται (είναι τώρα Ατλέτικο Ραφαέλα και Ολίμπο), ενώ 3ος και 4ος από το τέλος παίζουν μπαράζ με 4ο και 3ο από την δεύτερη κατηγορία, αντίστοιχα.
  • Η "μάχη" του τίτλου
18η αγωνιστική
Σαν Μαρτίν - Νιούελς Ολντ Μπόις
Βέλες Σάρσφιλντ - Τίγκρε
Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ολ Μπόις
Μπόκα Τζούνιορς - Αρσενάλ

19η αγωνιστική
Ολ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς
Αρσενάλ Σαραντί - Μπελγκράνο
Νιούελς Ολντ Μπόις - Λανούς
Ράσινγκ Κλουμπ - Βέλες Σάρσφιλντ
Τίγκρε - Ιντεπεντιέντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου