Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Σύνθημα πρόκρισης με Ίντερ Μπακού

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα το βράδυ (20:00 NS2) ο Αστέρας Τρίπολης που θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Ίντερ Μπακού.


Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης ήταν άκρως επιτυχημένο, με τους Αρκάδες να αποσπούν ισοπαλία (1-1) στο Μπακού επί της Ίντερ.

Σήμερα το βράδυ η ομάδα του Αστέρα δίνει εκ νέου ραντεβού με την ιστορία, αφού θέλει είτε ισοπαλία (0-0) είτε νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε ο Σάκης Τσιώλης δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αφού είδε κάποια κενά στο πρώτο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος τεχνικός δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός από τη χρησιμοποίηση του Χρήστου Πιπίνη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η απόδοση του Φορμίκα εξάλλου δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Συγκεκριμένα ο Αστέρας, λογικά, θα κατέβει με τους: Μπαντή κάτω από τα δοκάρια. Από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα με τους Τσαμπούρη, Χουανίτο, Μπαρτολίνι, Πιπίνη.  

Αμυντικά χαφ θα παίξουν Ουσέρο και Άλβαρες. Μπροστά τους προωθημένος ο Ράγιος και στην κορυφή ο Περόνε, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Φραγκουλάκης και δεξιά ο Ναβάρο.

Αν υπάρξει μία δεύτερη αλλαγή αυτή ίσως είναι του Μπακασέτα με τον Φραγκουλάκη. Δηλαδή ο Ναβάρο θα πάει αριστερά και ο νεαρός επιθετικός θα έρθει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν προκριθεί ο Αστέρας θα βρει απέναντι του την Πορτογαλική Μαριτίμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου