Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Πριν την Μάδεργουελ η συνάντηση με Καραγκούνη

Πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν με την Μάδεργουελ αναμένεται η συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ξεπέρασαν 5.000 τα διαρκείας.


Το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία περίεργη κατάσταση, και στον Τύπο, που έφερε μέχρι και την αντίδραση του έμπειρου άσου εξαιτίας ενός δημοσιεύματος στο Sport24.gr.

Η όλη υπόθεση πάντως θα ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, και μάλιστα σύντομα, αφού η διοίκηση των πράσινων αναμένεται να επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Εθνικής πριν τον αγώνα με την Μάδεργουελ. 

Τα δεδομένα στην υπόθεση είναι γνωστά και η κάθε πλευρά έχει τα δικά της "θέλω", με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ελπίζουν πως θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή και ο Καραγκούνης θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάντως πρέπει να πούμε πως ούτως ή άλλως έχει ζητήσει ποδοσφαιριστή στο κέντρο με δημιουργικά χαρακτηριστικά, αφού είναι φανερό πλέον το κενό στο ρόστερ των πράσινων.

Φεύγουν τα διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασαν το φράγμα των 5.000 και πλέον είναι πολύ πιθανό να φτάσουν ακόμα και τις 10.000, αφού σε αυτά δεν υπολογίζονται τα συνδεσμιακά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ικανοποιημένοι με τον αριθμό, αφού γνωρίζουν τις δυσκολίες της εποχής και το πόσο δύσκολο πλέον είναι να πάρει ένα φίλαθλος εισιτήριο διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου