Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

«Σφήνα» Ολυμπιακού για παίχτη του ΠΑΟΚ

Παίκτη από την ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ προσπάθησε να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, ώστε να δοκιμαστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην συνέχεια να προχωρήσει σε αγορά του.


Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής της Κ-17 του «Δικεφάλου» έχει προκαλέσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στους πρωταθλητές, από την εμφάνιση του κατά κύριο λόγο στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Νέων, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τρίπολη, όπως αναφέρουν τα «Σπορ του Βορρά».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, προκειμένου να τον πείσει να ταξιδέψει στον Πειραιά και να δοκιμαστεί από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής των “ερυθρόλευκων”. 

Ο συγκεκριμένος νεαρός ποδοσφαιριστής προκάλεσε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την απόδοση που είχε στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος νέων Κ-17, που είχε διεξαχθεί τον προηγούμενο μήνα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη».

Παράλληλα γίνεται λόγος και για τον... άγραφο νόμο που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο ανάμεσα στις ομάδας, σύμφωνα με τον οποίο όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ: «Καμία ομάδα δε διεκδικεί, σε αυτό το επίπεδο ηλικίας, παίκτη άλλης ομάδας για ευνόητους λόγους, κι ούτε τον δελεάζει, προκειμένου να μεταπηδήσει σε άλλο σύλλογο.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι τόσο απλό, αφού σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά τις λεπτομέρειές του, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιδιώκουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν χάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το σύνολο σχεδόν των ταλέντων από το χώρο της βόρειας Ελλάδας και τα οποία συνδιεκδικούσαν οι δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου