Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Είναι οριστικό... Χαλκιάς ο χειρότερος!

Tους 20 χειρότερους παίκτες του Euro παρουσιάζει ξένη ιστοσελίδα, με την Εθνική μας ομάδα να έχει τέσσερις παίκτες σ' αυτή την... μαύρη λίστα. Χειρότερος μάλιστα όλων αναδεικνύεται ο Κώστας Χαλκιάς!


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από την Ισπανία. Σε ακόμα μία λίστα του goal.com με τους χειρότερους παίκτες ωστόσο του Euro, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απολαμβάνει την... μοναξιά της κορυφής, καθώς το ίδιο είχε συμβεί τόσο μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, όσο και κι έπειτα από το τέλος της πρώτης φάσης, όπου και είχαν βγει οι οχτώ ομάδες των προημιτελικών.

Στην 20αδα μάλιστα των «μαύρων προβάτων», βρίσκονται ακόμα τρεις Έλληνες διεθνείς και συγκεκριμένα οι Κώστας Φορτούνης (9ος), Χοσέ Χολέμπας (11ος) και Κυριάκος Παπαδόπουλος (18ος). Φυσικά την πρωτοκαθεδρία δεν θα μπορούσε να μην την έχει η Ιρλανδία, η οποία και αποτέλεσε το... θύμα του ομίλου όπου μαζί της είχε τις Ισπανία, Ιταλία και Κροατία

Οχτώ παίκτες της εξάλλου βρίσκονται στην σχετική λίστα, στην οποία μάλιστα θέση καταλαμβάνει και το αστέρι της Άρσεναλ, Ρόμπεν Φαν Πέρσι, αφού η Ολλανδία ήταν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της διοργάνωσης.
  • Αναλυτικά τους 20 χειρότερους του Euro αποτελούν:
1.Κώστας Χαλκιάς (Ελλάδα)
2.Στέφαν Γουόρντ (Ιρλανδία)
3.Σέι Γκίβεν (Ιρλανδία)
4.Ντάριουζ Ντούντκα (Πολωνία)
5.Τζον Ο'Σέι (Ιρλανδία)
6.Κέιθ Άντριους (Ιρλανδία)
7.Γκλεν Γουέλαν (Ιρλανδία)
8.Έιντεν ΝκΓκέντι (Ιρλανδία)
9.Κώστας Φορτούνης (Ελλάδα)
10.Τζον Χαϊτίνγκα (Ολλανδία)
11.Χοσέ Χολέμπας (Ελλάδα)  
12.Μάρτσιν Βασιλέφσκι (Πολωνία)  
13.Αρτέμ Μιλιέφσκι (Ουκρανία)  
14.Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Ολλανδία)  
15.Αλεξάντερ Κερζάκοφ (Ρωσία)  
16.Ρόμπι Κιν (Ιρλανδία)  
17.Φλορέν Μαλουντά (Γαλλία)]  
18.Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ελλάδα)  
19.Σίμον Κοξ (Ιρλανδία)  
20.Όλα Τοϊβόνεν (Ολλανδία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου