Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Ζωγράφισαν» Σιόβας και Βλαχοδήμος!

Οι γκολάρες του Δημήτρη Σιόβα και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έκλεψαν την παράσταση στο διπλό ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού στο Άκεκιρχ της Αυστρίας.

  
Η προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:20 και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες ήταν και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έκανε θεραπεία το απόγευμα του Σαββάτου για τι πρόβλημα που είχε στο δεξί του γόνατο και κατάφερε να προπονηθεί κανονικά.  Μετά το ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, αλλά και στον έλεγχο της μπάλας. Την ίδια ώρα, οι τερματοφύλακες ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου και γυμνάζονταν εντατικά, υπό τις οδηγίες των Αλεξούδη και Πιρές. Ο Γιάννης Ζαραδούκας, από την πλευρά του, έκανε ατομικό.

Με δύο απίστευτα γκολ από τον Σιόβα και τον Βλαχηδήμο, οι «κόκκινοι» έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν τους «μπλε» με 3-1 στο προπονητικό διπλό της Κυριακής. Οι δεύτεροι προηγήθηκαν με τον Τζιμπούρ και στη συνέχεια ήρθε η ώρα του... θεάματος! Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι, ο Σιόβας με τρομερό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε, προκαλώντας το χειροκρότημα! Ο Βλαχοδήμος πήρε τη σκυτάλη, σκοράροντας με εντυπωσιακό δεξί με εξωτερικό φάλτσο από την κλειστή γωνία, ενώ το... κερασάκι στην Τούρτα, άνηκε στον Ιμπαγάσα, ο οποίος με πλασέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και έγραψε το 3-1.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Καραγκούνη δεξιά στην άμυνα, τον Μανωλά με τον Ντιιελνά στόπερ και τον Γκούλαν αριστερά. Στην τριάδα του κέντρου ήταν ο Μοντεστό, ο Τάτος και ο Ιμπαγάσα και στην επίθεση ο Ντιόγκο, ο Τζιμπούρ και ο Αμπντούν.

Για τους «κόκκινους», οι οποίοι ξεκίνησαν με δέκα παίκτες, ο Μέγερι ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Χαβίτο δεξιά, ο Ποτουρίδης αριστερά και ο Παπάζογλου με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Ο Φέισα, ο Σουμπίνιο και ο Φουστέρ ήταν στο κέντρο και μπροστά ο Πάντελιτς, με τον Βλαχοδήμο να τον πλαισιώνει. Στην επανάληψη, ο Ιμπαγάσα πήγε με τους «κόκκινους» και οι «μπλε» έπαιξαν με δέκα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και διατάσεις. Τη Δευτέρα (09/07), οι παίκτες θα συνεχίσουν με διπλή προπόνηση στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου