Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έυκολα ο ΠΑΟ..

Με περίπατο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του επί της Μάδεργουελ, έχει ήδη στα χέρια το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και πάει για το παραπάνω στα πλέι οφ του Champions League. Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Σισοκό οι σκόρερ. Πιθανοί αντίπαλοι των "πρασίνων" στην κλήρωση της Παρασκευής είναι οι: Ουντινέζε, Μάλαγα, Γκλάντμπαχ, Λιλ και Φενέρμπαχτσε.

  • Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπήκε δυνατά, απείλησε με το κοντινό σουτ του Τοτσέ στο 3ο λεπτό, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και το θέαμα έγινε ιδιαίτερα βαρετό προς απογοήτευση των 25.000 περίπου θεατών.

Εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του μετά την ανάπαυλα και σε αυτό συνέβαλε το ωραίο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 51ο λεπτό.

Στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Βύντρα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βελάσκες στο 60'. Πολύ καλή ευκαιρία ήταν αυτή του 61ου λεπτού, με τον Ράντολφ να αποκρούει δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Τοτσέ, σε μία φάση που συνεργάστηκε ωραία ο Ζέκα με τον Σισοκό.

Στο 71ο λεπτό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή του περνώντας τους Κώστα Κατσουράνη και Χάρη Μαυρία στη θέση των Στέργου Μαρίνου και Τοτσέ αντίστοιχα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Μαυρίας διπλασίασε τα "πράσινα" τέρματα με πανέμορφη ατομική ενέργεια στο 75ο λεπτό και ο Σισοκό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με υπέροχο σκαφτό πλασέ στο 83ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου