Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"Συγγνώμη" Μουρίνιο σε Βιλανόβα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η συμπεριφορά του απέναντι στον Τίτο Βιλανόβα στο περσινό Σούπερ Καπ ενώ εξήγησε γιατί αξίζει τη Χρυσή Μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


Λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της κόντρας του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Τίτο Βιλανόβα.

Ο "special one" είχε βάλει το δάχτυλό του στο μάτι του τότε βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα στο πλαίσιο του ισπανικού Σούπερ Καπ της περασμένης σεζόν (στο δεύτερο ματς στο "Καμπ Νόου") όμως τώρα δηλώνει μετανιωμένος για εκείνη την πράξη του.

"Δεν έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα. Προφανώς δεν είμαι τρελός και πίσω από εκείνη την χειρονομία υπήρχε κάποιο κίνητρο, όμως έκανα λάθος, το παραδέχομαι", τόνισε ο Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στις ΗΠΑ όπου προετοιμάζεται αυτή την περίοδο η Ρεάλ, και πρόσθεσε:

"Λέω πάντα στους παίκτες μου να ελέγχουν τα συναισθήματά τους, σε εκείνη την περίπτωση εγώ δεν τα κατάφερα. Το σημαντικό είναι πως αυτό που συνέβη, μένει στο παρελθόν.
Από το επόμενο ματς κιόλας εγώ και ο Βιλανόβα θα χαιρετιστούμε εγκάρδια και θα στείλουμε το μήνυμα πως δεν θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο.


Επίσης, ο τεχνικός των "μερένγκες" κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για το πού πρέπει να καταλήξει φέτος το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, με τον Πορτογάλο να "ψηφίζει" τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Πριν από δύο χρόνια ο Κριστιάνο είχε πετύχει περισσότερα τέρματα από όλους και πήρε το Χρυσό Παπούτσι αλλά χάνοντας το πρωτάθλημα Ισπανίας η Χρυσή Μπάλα  κατέληξε στον Μέσι.

Αυτή τη φορά, για την αξιοπιστία του θεσμού, θα ήταν σωστό το βραβείο να πήγαινε σε αυτόν, μολονότι σημείωσε λιγότερα τέρματα από τον Αργεντίνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου