Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες

Σταύρος Τσουκαλάς και Θανάσης Παπάζογλου ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την Τούμπα αφήνοντας στην μέση την προσπάθεια καταξίωσής τους στον "Δικέφαλο".


Δύο παίκτες που στο ξεκίνημα τους στον ΠΑΟΚ δημιούργησαν προσδοκίες πως μπορούν να σταθούν επάξια στην Τούμπα, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον "Δικέφαλο" αφήνοντας στην μέση την προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να καθιερωθούν στους "ασπρόμαυρους". 

Είτε ευθύνονται οι ίδιοι, είτε οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ, είναι γεγονός πως θα αποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν βαριά "κληρονομιά".
Θανάσης Παπάζογλου

Ο 24χρονος επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον Αρη το καλοκαίρι του 2009, ως ένας επιθετικός που θα μπορούσε στο άμεσο μέλλον να επανδρώσει την γραμμή κρούσης του "Δικεφάλου". Την πρώτη σεζόν στην Τούμπα ο Φερνάντο Σάντος του έδωσε αρκετές ευκαιρίες. 

Εγραψε 26 συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις και σημείωσε 5 γκολ, έμεινε, όμως, εκεί...
Από την επόμενη περίοδο άρχισε να "ξεπετάγεται" ο Αθανασιάδης, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κέρδισε μία θέση στην ενδεκάδα και ο Παπάζογλου σταδιακά υποχωρούσε στην προτίμηση των προπονητών του. Γι' αυτό και την σεζόν 2010-11 είχε στο πρώτο μισό 12 συμμετοχές και 1 γκολ και στο δεύτερο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. 

Την περίοδο 2011-12 επί Μπόλονι αγωνίστηκε 18 φορές και πέτυχε 3 γκολ, αλλά ο Κλάους συνέχισε να κερδίζει τις εντυπώσεις... Μοιραία, λοιπόν, φέτος ψάχνεται η φόρμουλα ώστε να παραχωρηθεί στον ΟΦΗ.
Σταύρος Τσουκαλάς
 
Ο Τσουκαλάς άνηκε στον ΠΑΟΚ, απλώς αγωνίζονταν ως δανεικός στην Κύπρο. Μέχρι που ο "Δικέφαλος" στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11 τον επανέφερε στο ρόστερ του και ο Μάκης Χάβος τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά. Κατάφερε σε περίπου τέσσερις μήνες να γράψει 21 συμμετοχές, να πετύχει 1 τέρμα και να φανερώσει πτυχές του ταλέντου του, αγωνιζόμενος ως παρτενέρ του Πάμπλο Γκαρσία σε δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια.

Ωστόσο, την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν έλαβε "ψήφο εμπιστοσύνης" από τον Μπόλονι, έπαιξε μόλις σε 8 ματς όλη την σεζόν και, πλέον, μετράει αντίστροφα για να αφήσει πίσω του την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου