Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Πούτιν ενδιαφέρεται για τη Μίλαν!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ταξίδεψε στη Ρωσία, συναντήθηκε με τον Πούτιν και οι φήμες για πιθανή εμπλοκή των Ρώσων στην Μίλαν έκαναν την εμφάνισή τους!

 
«Ξένοι επενδυτές; Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να βοηθήσει την ομάδα μας. Έχουμε τη Μίλαν στην καρδιά μας και σκεφτόμαστε πάντα ό,τι είναι καλύτερο για αυτήν», είχε δηλώσει την προηγούμενη βδομάδα ο «Καβαλιέρε» στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, παραδεχόμενος για πρώτο φορά ότι ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε ξένους επενδυτές.

Παράλληλα, οι πωλήσεις των Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν έφεραν μεγάλα έσοδα, τα οποία κάλυψα τις «μαύρες τρύπες» των χρεών και πλέον οι Ροσονέρι δείχνουν πιο ελκυστικοί! «Τα οικονομικά μας θα είναι σε τάξη για τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια», τόνισε ο Μπερλουσκόνι.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Μίλαν ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στη Ρωσία, όπου επισκέφτηκε τον προθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο λόγος δεν ήταν πολιτικός. Τα σενάρια αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο επένδυσης των Ρώσων στους Μιλανέζους μέσω της εταιρείας Gazprom, η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση και πρόσφατα έγινε χορηγός της UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και της αγγλικής Τσέλσι.


Παράλληλα, η τεράστια εταιρεία παροχής φυσικού αερίου είναι ο βασικός σπόνσορας στην Σάλκε,την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου! Οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Πούτιν για εμπλοκή στη Μίλαν δεν είναι καινούργιες, ωστόσο η οικονομική συγκυρία, το «καθάρισμα» των χρεών του συλλόγου και η παρουσία της Gazprom έδωσαν τροφή για νέα σενάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου