Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Μέσα από τα... χέρια του Dimi

Χωρίς να είναι καλύτερος της ΑΕΚ ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε στο ΟΑΚΑ και πήρε τη νίκη με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κερδίζοντας για πρώτη φορά την Ένωση εκτός έδρας. Πανηγυρικό το κλίμα στις εξέδρες.


Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου με τους νεαρούς και άπειρους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχουν να μην έχουν το άγχος που αναμενόταν αλλά τελικά να αποχωρούν με άδεια χέρια στην πρώτη τους παρουσία στο πρωτάθλημα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να είναι ικανοποιημένος μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε για να σκοράρει στο 64ο λεπτό με τον Άλβαρες .

Το παιχνίδι δεν ήταν από αυτά που διεκδικούν δάφνες για την ποιότητά τους, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, πάρα πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων χωρίς ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν... αναμενόμενο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα να είναι το φαβορί στα χαρτιά βάση του ρόστερ των δύο συλλόγων και τα όσα είχε δείξει η ομάδα του Τσιώλη στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού αλλά στο χορτάρι δεν αντικατοπτρίστηκε αυτή η εικόνα.

Η ΑΕΚ έτρεξε περισσότερο, πίεσε περισσότερο, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό στην πρεμιέρα της στην Super League, πληρώνοντας τη μοναδική στιγμή αδράνειας στον αγώνα.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου