Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ντύθηκε... κοτόπουλο ο Μπαλοτέλι! Δείτε photos!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκλεψε (για μία ακόμα φορά) την παράσταση καθώς εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι με χαίτη μοϊκάνα στην... μπλούζα του.


Αφού πρώτα άφησε τους Άγγλους με ανοιχτό το στόμα λανσάροντας κώμη αλά μοϊκάνα, ο Μάριο Μπαλοτέλι θέλησε να τους δώσει και τη... χαριστική βολή λίγες ημέρες μετά την εναρξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.
Και αυτό γιατί ο "Σούπερ Μάριο" πήγε στην προπόνηση της Παρασκευής φορώντας μπλούζα με κουκούλα, πάνω στην οποία ξεχώριζε... καμαρωτή μία ξανθιά χαίτη, με πηγή έμπνευσης φυσικά το κούρεμά του.

"Θα μπορούσε να ξεκινήσει μία νέα μάδα με τους παίκτες να αντιγράφουν τα κουρέματά τους στα ρούχα τους", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Mirror" άνθρωπος που είδε από κοντά το νέο εκκεντρικό ντύσιμο του Ιταλού επιθετικού.

Όπως μάλιστα έγραψε με περιπαιχτική διάθεση το ίδιο αγγλικό μέσο "ίσως ο Μπαλοτέλι ελπίζει πως με αυτή την εμφάνιση κότας θα πείσει τον ατζέντη της σόουμπιζ, Αρί Εμανουέλ (είδε από τις εξέδρες το Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον) να τον προτείνει για κάποιο ρόλο σε χολιγουντιανή ταινία"...
  •  Η τελευταία εκκεντρική εμφάνιση του Μάριο Μπαλοτέλι

Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου