Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Νίκη στο φεστιβάλ...(Video)

Λα Κορούνια και Μπαρτσελόνα σκόραραν κατά ριπάς στο "Ριαθόρ", με τους Καταλανούς να αναδεικνύονται νικητές με 5-4 για την 8η αγωνιστική της Primera Division.


Deportivo La Coruna 4-5 Barcelona από Footballista

Η Λα Κορούνια έγινε η πρώτη ομάδα μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης (Μάρτιος 2009) που σημειώνει 4 γκολ κατά της Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό. 

Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν με 5-4 στο "Ριαθόρ" σε ένα φεστιβάλ τερμάτων και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα γι' αυτούς εάν κρατούσαν το προβάδισμα 3 τερμάτων που πήραν μόλις στο 18ο λεπτό (Τζόρντι Άλμπα, Κρίστιαν Τέγιο, Λιονέλ Μέσι) ή εάν ο διαιτητής έβλεπε ορθότερα το καθαρό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς στο Ρίκι, το οποίο μετατράπηκε σε πέναλτι και γκολ από τον Πίτσι. 

Το τέρμα του Άλεξ Μπεργαντίνιος λίγο αργότερα έβαλε ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι, αν και ο Μέσι στο 43' επανέφερε τη διαφορά στα 2 γκολ. 

 Στο 47' ο Πορτογάλος Πίτσι μείωσε ξανά στο γκολ, με το συναρπαστικό ρυθμό να διακόπτεται από τον Τσάβι στο 49', όταν η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαβιέρ Μαστσεράνο.

 Οι Γαλιθιάνοι κέρδισαν ορισμένα μέτρα, αλλά ο Μέσι βρισκόταν σε μεγάλα κέφια και με το 59ο γκολ μέσα στο 2012 (έσπασε το ρεκόρ του 2010 με 58) και με το 23ο χατ-τρικ στην Μπαρτσελόνα, έγραψε το 5-3 στο 77ο λεπτό. 

Ένα κωμικό αυτογκόλ του Άλμπα λίγο αργότερα, όμως, επανέφερε το χαρακτήρα θρίλερ στο ματς, αλλά οι "μπλαουγκράνα" άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και πήραν το "τρίποντο".

Contra.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου