Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ρανταμέλ Φαλκάο: El gran goleador

Έκανε το Γιουρόπα Λιγκ να μοιάζει δική του διοργάνωση, αποτελεί τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες και σήμερα όλοι μιλούν γι' αυτόν. Διαβάστε για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος δε λύγισε από τους τραυματισμούς και τις δυσκολίες και έφτασε στην κορυφή...


Η σχέση του με τα δίχτυα είναι ερωτική, όπως και αυτή με το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έκρινε με τα γκολ του τόσο τον φετινό όσο και τον περσινό τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Στα 26 του χαίρει καθολικής αναγνώρισης και θεωρείται ως ένας εκ των καλύτερων επιθετικών περιοχής. Τελειώνει τις φάσεις με υποδειγματικό τρόπο, σκοράρει όπως θέλει, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης και συνεχώς προσθέτει νέα στοιχεία στο ρεπερτόριό του.


Ωστόσο, ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Φαλκάο, ο οποίος γεννήθηκε στη Σάντα Μάρτα της Καραϊβικής (σ.σ. περιοχή που ανήκει στην Κολομβία), έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Λαντσέρος  με την οποία έσπασε και το πρώτο ρεκόρ. Σε ηλικία 13 χρόνων και 112 ημερών έκανε το ντεμπούτο του στη Β' κατηγορία της Κολομβίας και έγινε ο πιο νέος παίκτης που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στην Κολομβία.

Ένα χρόνο μετά, στα 14 του, ήταν βασικό μέλος της Λαντσέρος. Ωστόσο, δεν έμεινε για πολύ εκεί. Μπορεί να μην έπεισε τη Βελέζ Σάρσφιλντ στο δοκιμαστικό που πέρασε, αλλά η Μιγιονάριος, την οποία υποστήριζε από μικρό παιδί, τον έκανε δικό της.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου