Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μικρά-μικρά από τη γιορτή στην παραλιακή

Το Football Sports HD βρέθηκε σε μαγαζί της παραλιακής όπου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα πηγαδάκια, οι αργοπορημένοι, ο ...φωτογράφος και το "θερμό" τετ-α-τετ Μαρινάκη-Μέλμπεργκ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα για την παραμονή του Σουηδού!

Η γιορτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος μεταφέρθηκε σε μαγαζί της παραλιακής και συγκεκριμένα στο Akanthus όπου ήταν κλεισμένο από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Το Football Sports HD βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το εξαιρετικό κλίμα της βραδιάς!

Ο Κριστάν Καρεμπέ έδωσε το παρών και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Άνοιξε "πηγαδάκι" με Τζεμπούρ και Μακούν, λόγω της κοινής γλώσσας, ενώ αποχώρησε λίγο μετά τις 2 το πρωί.

Η αποχώρηση του Καρεμπέ έγινε την ίδια ώρα με την άφιξη του Κάρολ. Αφού τα είπαν για λίγο, ο Βορειοιρλανδός δέχθηκε τα πειράγματα του Γιάννη Βρέντζου για το γεγονός ότι ήταν αργοπορημένος.

Λίγο πριν τον Κάρολ, έφτασε ο Μέλμπεργκ ο οποίος είχε τετ-α-τετ σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη Δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μετά τη συνάντηση ο Σουηδός ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα κεφάτος. Η αίσθηση που άφησε σε όλους μας ήταν πώς αλλάζει το κλίμα για την παραμονή του Μέλμπεργκ!. Δείτε video...






Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πρόσεχε σαν τα μάτια του την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε απο τα όλα τα τραπέζια και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ως καλο οικοδεσπότης, ενω είχε και αρκετή ώρα διάλογο με βετεράνους.

Παρών και ο Παναγιώτης Φασούλας και μόλις συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε προκάλεσε αίσθηση η διάφορα ...ύψους, όπως σχολίασαν οι περισσότεροι.

Στο μαγαζί βρέθηκαν οι Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, όπως φυσικά και ο Μανώλης Κονταρός.

Πηγαδάκι είχε στήσει ο Μέλμπεργκ με τον Φουστέρ που έφυγαν απο τους τελευταίους. Ο Ισπανός μάλιστα πήρε και το ρόλο του φωτογράφου της βραδιάς.

Πρώτοι αποχώρησαν οι Μέγκιερι και Χολέμπας.

Μαζί έφυγαν οι Μανιάτης, Τοροσίδης και Δασκαλάκης.

Την τιμητική του είχε φυσικά το τρόπαιο με το οποίο φωτογραφήθηκαν σχεδόν όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου