Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αλλάζει το κλίμα υπέρ της παραμονής Μέλμπεργκ!

Από τον απόμακρο Όλοφ Μέλμπεργκ στη φιέστα του Καραϊσκάκης στον ευδιάθετο Σουηδό στη γιορτή στην παραλιακή. Διαβάστε τί άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του 35χρονου αμυντικού. Δείτε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές!


Κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού ήταν ολοφάνερο ότι οι σχέσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με την ομάδα έχουν ψυχρανθεί. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ φίλησε όλους τους αρχηγούς, στον Σουηδό έδωσε από απόσταση το μετάλλιό του.


Επίσης, ο έμπειρος αμυντικός ήταν απόμακρος, και δεν συμμετείχε τόσο πολύ στους πανηγυρισμούς για τη φιέστα του νταμπλ αφού καθόταν κυρίως μόνος τους.

Ωστόσο στη γιορτή που ακολούθησε σε μαγαζί της παραλιακής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ-α-τετ με τον ποδοσφαιριστή. Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτά που άκουσε ο Μέλμπεργκ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού του άλλαξαν τη διάθεση.

Ο Σουηδός χαμογελούσε συνεχώς και μάλιστα ήταν από τους τελευταίους που έφυγε από το μαγαζί. Η φωτογραφία μαρτυρά την αλλαγή της διάθεσής του:


Πλέον τα δεδομένα για την παραμονή του Μέλμπεργκ έχουν αλλάξει, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα όταν θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου