Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Όλοι θέλουν την κούπα..!!

Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Πασκουάλ, Καζλάουσκας, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Λόρμπεκ και Κιριλένκο εξήγησαν στη συνέντευξη Τύπου πως έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Την κούπα.


 
Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν οι: Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναικός), Τσάβι Πασκουάλ, Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα), Αντρέι Κιριλένκο, Γιόνας Καζλάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Αρχικά μίλησε ο Ζόρντι Μπερτομέου που έκανε χαιρετισμό: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε εδώ μαζί και θέλω να σας καλωσορίσω εδώ στην διοργάνωση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε σήμερα την αξιολόγηση μεταξύ μας. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που κατέβαλλε σημαντική προσπάθεια αλλά και την Turkish Airlines που μας βοήθησε πάρα πολύ ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας και τους εκπροσώπους των ομάδων. Ελπίζω να απολαύσουμε τους αγώνες. 

Σε όλες τις περιοχές ανά τον κόσμο υπάρχουν σχεδόν 50 εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν την Ευρωλίγκα. Ελπίζω να ζήσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο», είπε ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, αναφέροντας

"Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που διοργανώνουμε το Final Four στην όμορφη αυτή πόλη. Θα φιλοξενήσουμε ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν μαζί με τους οπαδούς τους. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της πόλης που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το Final Four"

" Έχουμε διοργανώσει και Ευρωμπάσκετ, αλλά και Μουντομπάσκετ και είμαστε έμπειροι από τέτοιες διοργανώσεις. Ελπίζω να διασκεδάσουμε πραγματικά και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου