Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

"Θέλω να δουλέψω σε σύλλογο"

Ο Φερνάντος Σάντος, σε δηλώσεις τόνισε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει ξανά σε σύλλογο και να αποχωρήσει από την Εθνική μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Με δηλώσεις στον "ΟΤΕ ΤV" o oμοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει στην Εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Δεν μπορώ να κάθομαι κάθε μέρα σπίτι για μήνες ολόκληρους και να περιμένω να δουλέψω με τους παίκτες μου μόνο για ένα τριήμερο. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα (Μουντιάλ), αλλά και μακροπρόθεσμα.

Στην Ελλάδα έμεινα για άλλα δύο χρόνια με απόφαση καρδιάς και όχι λογικής. Ηταν τόσο έντονο αυτό που μου "έλεγε" η καρδιά μου που τελικά πείστηκα, παρ' ότι ομολογουμένως ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ηταν μια καθαρά συναισθηματική απόφαση. 

Τη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ, το έκανα γιατί είχα κουραστεί τόσα χρόνια σε καθημερινή βάση στους πάγκους και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από αυτή την τριβή.

Πλέον, θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να δουλέψω σε έναν σύλλογο. Είναι πολύ σημαντική για μένα η παρουσία μου στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία έχω ζήσει και εξακολουθώ να ζω μεγάλες στιγμές. 

Ωστόσο δεν μπορώ να περνάω τόσους μήνες χωρίς καθημερινή δουλειά. Δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι συνεχώς, χωρίς να δουλεύω. Θα ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα ενός συλλόγου, μου έχει λείψει".

Για τον Σωτήρη Νίνη είπε ότι: "είναι κεφάλαιο για την Εθνική, αλλά με βάση την πάγια αρχή μου δεν μπορώ να βασιστώ σε ποδοσφαιριστή σε μια στιγμή που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό".

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι: "O Ολυμπιακός είναι φέτος η καλύτερη ομάδα και δίκαια κατακτά το πρωτάθλημα. Δικαιολογεί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε από την έναρξη της σεζόν".

Για την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Oλυμπιακό τόνισε: "Στη χώρα μου ακούστηκε λίγο παράξενο το γεγονός ότι απολύθηκε, ενώ είχε φέρει αυτά τα αποτελέσματα, όμως αυτό που πιστεύω ότι τού συνέβη είναι το γεγονός ότι δεν προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε δηλαδή να μπει απόλυτα στο πνεύμα και την κουλτούρα του συλλόγου".

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου