Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Αυστρία-Ελλάδα 0-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου η Εθνική μας ομάδα πέρασε με τον καλύτερο βαθμό το τεστ της Αυστρίας ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ επικρατώντας με 2-0. 

Δύο δοκάρια για την "γαλανόλευκη" με Τζιόλη και Χολέμπας. Ένα δοκάρι οι Αυστριακοί με τον Αλάμπα.


Θετικότατο ήταν το τελευταίο τεστ για την Εθνική μας ομάδα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ τηυς Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου που σημείωσε δύο ωραία τέρματα επικράτησε της Αυστρίας στο Ζάλτσμπουργκ με 2-0 και έδειξε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
 
 Η ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ, αλλά τόσο το σουτ του Τζιόλη, όσο και του Χολέμπας σταμάτησαν στα δοκάρια των γηπεδούχων.
Από την άλλη η Αυστρία είχε και αυτή ένα δοκάρι και έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπήκε καλά στον αγώνα, δεν είχε την οργάνωση που θα έπρεπε στον επιθετικό τομέα με την μπάλα να μην φτάνει καλά στον Μήτρογλου. Ωστόσο μετά τα πρώτα τριάντα λεπτά η Εθνική ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει και γκολ με τον Μήτρογλου από ωραία μπαλιά του Κατσουράνη.

Η Αυστρία από την άλλη έδειξε πως διαθέτει καλή ομάδα και δικαιούταν και αυτή ένα τέρμα, καθώς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ήταν ακόμη καλύτερη. Με σωστή ανάπτυξη πέτυχε ένα γκολ ακόμη πάλι με τον Μήτρογλου, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα, αλλά Τζιόλης και Χολέμπας σημάδεψαν τα δοκάρια.

Σε γενικές γραμμές η Εθνική μας ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι και έδειξε βελτίωση στον επιθετικό τομέα, καθώς δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ.

Επόμενα παιχνίδια για την Εθνική μας ομάδα είναι με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 6 Σεπτεμβρίου και στις 10 Σεπτεμβρίου με την Λετονία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου