Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: "Θα νικήσουμε, δεν είμαστε ακόμη εκτός διοργάνωσης"

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μάλμε, είπε πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει, ότι η ομάδα του δεν έχει αποκλειστεί, αποκάλυψε πως θα είναι 11αδάτος ο Φουστέρ, ενώ μίλησε και για τον Αμπιντάλ


O προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε στο Φάληρο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εξέφρασε την άκρατη αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης και πως ακόμα δεν είναι εκτός συνέχειας.

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως υπάρχει σεβασμός στους Σουηδούς, ότι είναι δύσκολο το ματς, αλλά ότι ο Ολυμπιακός έχει τα "όπλα" για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του.

Παράλληλα, ο Μίτσελ αποκάλυψε πως ο Νταβίδ Φουστέρ θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με τη Μάλμε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ερίκ Αμπιντάλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

"Συμπληρώνω σχεδόν 2 χρόνια εδώ και ξέρετε πως παίζω παντού για να κερδίσω. Δεν σκέφτομαι την ισοπαλία. Αν παίζεις για την ισοπαλία, θα χάσεις. Ξέρουμε πως θα μπορούσε να αποτελέσει δικαιολογία ότι είναι στον όμιλο μας Ατλέτικο και Γιουβέντους, αλλά δεν είμαστε ακόμη εκτός διοργάνωσης. Αύριο θα κερδίσουμε, είναι υποχρέωση μας και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο Τορίνο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Γνωρίζουμε πολύ καλά την Μάλμε. Την σεβόμαστε και την υπολογίζουμε. Το είχα πει και στην Σουηδία. Η Μάλμε είχε το ίδιο πρόβλημα με εμάς, αντιμετώπισε την Ατλέτικο και την Γιουβέντους. Το ματς αύριο δεν θα είναι εύκολο, υπολογίζουμε την Μάλμε. Αλλά έχουμε τα όπλα μας και σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε".

Επιπλέον, ανέφερε: "Ο Φουστέρ θα είναι αύριο στην βασική ενδεκάδα. Μια διευκρίνιση για την ερώτηση πριν στον Νταβίδ. Δεν έχω πει πως πρέπει οι παίκτες να ανεβάσουν την ψυχολογία τους. Οι παίκτες πρέπει πάντα να αναγνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν, ποια φανέλα φοράνε και να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων".

Για την ήττα του πρώτου γύρου, τόνισε: "Το μάθημα που πήραμε στην Μάλμε το έχουμε κατανοήσει. Είχαμε αδυναμίες και στις δύο περιοχές και χάσαμε το ματς. Δεν ήμασταν τόσο κακοί όσο δείχνει το σκορ. Φυσικά και έχουμε αναπτύξει ένα πλάνο για αύριο και θέλουμε το εκτελέσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη με την Σουηδία, αλλά να κρατήσουμε μόνο όσα κάναμε σωστά".

Για το τι σκοπεύει να πει στους παίκτες, ανέφερε: "Ό, τι και να πει ο προπονητής στους παίκτες του, το γεγονός πως φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού και έχουν την ευκαιρία να περάσουν στους "16" του Champions League, είναι μεγαλύτερο κίνητρο από ό,τι και να τους πω. Αν χρειάζεται προπονητής για να τους δώσει κίνητρο για κάτι τέτοιο, τότε χρειαζόμασταν μάγο στον πάγκο και όχι προπονητή".
 
Τέλος, απάντησε και σε ερώτηση για τον Αμπιντάλ: "Δεν έχω πληροφορηθεί τίποτα σχετικά με τα σενάρια αποχώρησης του Αμπιντάλ. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και σκοπεύω να τον υπολογίζω κανονικά. Αν έχει πάρει ένας παίκτης κάποια απόφαση και δεν μου έχει πει κάτι, δεν έχω παρά να τον υπολογίζω στα πλάνα μου".

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου