Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Προπόνηση και αναχώρηση για Αυστρία

Η παίκτες της Εθνικής μας ομάδας θα συγκεντρωθούν το πρωί της Τρίτης (22/5, 10.00) και το απόγευμα της ίδιος μέρας (16.00) θα αναχωρήσουν για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει EURO 2012


Αρχίζει την Τρίτη (22/5) και επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν (10.00) οι Έλληνες διεθνείς που έχουν επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος, θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (16.00) η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στην Αυστρία η Εθνική μας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Σλοβενία (26/5) και την Αρμενία (31/5).

Οι 25 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος είναι οι: Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος,  Μαλεζάς, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Φορτούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου