Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αγωνία μέχρι το φινάλε

Την τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει μια θέση για τα πλέι οφ και μια για τον υποβιβασμό μετά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Football League. Τεσσάρες για Πανθρακικό, Καλλιθέα, ΑΕΛ. Φιέστα σε Κομοτηνή και Βέροια


Την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (23/5) θα ξεκαθαρίσουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα φετινά πλέι οφ και ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα στην Football League 2.

Μετά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής, οι ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, είναι η Καλλιθέα, ο Πλατανιάς και η Παναχαϊκή.

Η Καλλιθέα νίκησε με 4-1 την Αναγέννηση Επανομής, ο Πλατανιάς πήρε το ματς στα χαρτιά με τον Διαγόρα, ενώ η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ Καλλονής.

Για την μια θέση στα πλέι οφ, θα παλέψουν την τελευταία αγωνιστική, ο Πιερικός ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Φωκικό (2-2), η ΑΕΛ Καλλονής και ο Πανσερραϊκός ο οποίος νίκησε στα Μέγαρα με 1-0 τον Βύζα.

Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, θέλουν να τον αποφύγουν ο Φωκικός και ο Αγροτικός Αστέρας ο οποίος ηττήθηκε με 4-1 στην Λάρισα από την ΑΕΛ.

Ο Βύζας Μεγάρων παρότι ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό εξασφάλισε την παραμονή του, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί του Αγροτικου Αστέρα, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική θα πάρει το ματς με τον Εθνικό Αστέρα στα χαρτιά. Έτσι η παραμονή θα παιχτεί ανάμεσα σε Φωκικό (υποδέχεται την ΑΕΛ) και Αγροτικό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, φιέστα υπήρξε στην Βέροια και στην Κομοτηνή, με την Βέροια και τον Πανθρακικό να γιορτάζουν την απευθείας άνοδο στην Super League μπροστά στο κοινό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου