Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έντονη κριτική Μουρίνιο για το ...4-6-0 της Ισπανίας

Δεν άρεσε καθόλου στον Ζοζέ Μουρίνιο η Ισπανία χωρίς επιθετικό, αντίθετα ενθουσιάστηκε από την Ιταλία! Διαβάστε τις δηλώσεις του Special One.


"Δεν έχει νόημα απλά να γίνονται συνέχεια πάσες ανάμεσα σε Τσάβι, Ινιέστα και Φάμπρεγκας χωρίς να δημιουργείται απειλή για την εστία του Μπουφόν.

Ναι, υπήρχε σπουδαία προσπάθεια από τους Ισπανούς μέσους αλλά χωρίς έναν επιθετικό η ομάδα ήταν στείρα!", σημείωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο 'Al Jazeera' για το 4-3-3 των πρωταθλητών κόσμου που ουσιαστικά ήταν κάτι σαν ...4-6-0.

Από το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στις δύο τελευταίες νικήτριες των Μουντιάλ, ο Πορτογάλος τεχνικός εντυπωσιάστηκε από την "σκουάντρα ατζούρα":

"Η Ιταλία έκανε μία καλή αρχή στην διοργάνωση. Έπαιξαν με με μεγάλη πειθαρχία. Νομίζω ότι μπορεί να πάει μακρυά. Η Ισπανία απέτυχε να σταματήσει τον Πίρλο και όταν αυτός παίζει άνετα, τότε δημιουργεί πολλά προβλήματα", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τέλος είχε έναν καλό λόγο για τον Ντε Ρόσι ο οποίος "είναι ο πλακατζής της ομάδας και ένας από τους σπουδαιότερους Ιταλούς παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου