Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φετφατζίδης: "Διάολε, όχι και Έλληνας Μέσι"

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο περιοδικό 'FourFourTwo', απαντώντας μεταξύ άλλων στον περίφημο χαρακτηρισμό περί "Έλληνα Μέσι".

 Αναλυτικά το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Φετφατζίδη στο 'FourFourTwo' στο οποίο γίνεται η σύγκριση του με τον Αργεντινό σούπερ σταρ:

 "Από το 2009 που ο Ζίκο του έδωσε την ευκαιρία ν' αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 είχε βρεθεί στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και αποκαλούνταν ο "Ελληνας Μέσι".
"Είναι πολύ ωραίο, πολύ κολακευτικό, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο του κόσμου, δεν μπορεί να προσεγγιστεί από κανέναν. Υπάρχουν πράγματα στο ρεπερτόριο του Μέσι, που νιώθω πως μπορώ να κάνω, αλλά, διάολε, αυτό απέχει πολύ από το να με συγκρίνουν μαζί του", προσθέτει και καταλήγει:

"Κάθε ποδοσφαιριστής προφανώς θα προτιμούσε να βασίζεται περισσότερο στο ένστικτό του και στον αυθορμητισμό του. Πλέον, όμως, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται έτσι. Πρέπει να δουλεύεις χωρίς την μπάλα, να δουλεύεις για το καλό του συνόλου. Δεν γίνεται να κερδίζεις χωρίς να τα κάνεις αυτά, δεν γίνεται να κερδίσεις αν δεν γίνεις μέρος της τακτικής, του σχεδίου και της φιλοσοφίας της ομάδας σου"."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου