Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Φιλικό τεστ για τρεις

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αποκαλύπτονται το Σάββατο το απόγευμα σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με τους δυο πρώτους να κάνουν πρόβα ενόψει Ευρώπης.


Τρία φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο το απόγευμα και τα οποία θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, οπότε θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για την κατάσταση του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ειδικά στην περίπτωση των δυο τελευταίων είναι και μία μίνι πρόβα ενόψει των προκριματικών αγώνων για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. 

  • ΠΑΟΚ - Μονς (18:00 OTES1)
Δυνατό τεστ για την ομάδα του ΠΑΟΚ που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις αρχές Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο συγκεκριμένο ματς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Γιώργο Δώνη να εφαρμόζει καλύτερα το 4-4-2, όπως και την κατάσταση των Κουμαλό, Μπαρνς και Μπανγκουρά. Μάλιστα οι δυο τελευταίοι θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν βέβαια, αφού Παπάζογλου και Γκαρσία έχουν μικροτραυματισμούς και ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους.
  • Παναθηναϊκός - Κράσνονταρ (19:00  OTES2)
Δεύτερο φιλικό παιχνίδι και για τον Παναθηναϊκό που θα έχει πολλές απουσίες στην άμυνα. Πίντο και Μπουμσόνγκ είναι σίγουρα εκτός, ενώ Βελάσκες είναι αμφίβολος κι όλα θα εξαρτηθούν στην πρωινή προπόνηση. Σο και Μαρίνος προπονήθηκαν και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Τα βλέμματα όλων φυσικά είναι στραμμένα πάνω στον Σισοκό και το αν θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του σε σχέση με το προηγούμενο ματς, όμως και στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δείχνει αναγεννημένος.

Να θυμίσουμε πως οι πράσινοι δίνουν στα τέλη του μήνα το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 
  • Ολυμπιακός - Σταρτάκ Μόσχας (19:00 NS1)
Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην έχει ουσιαστικά πολλά από τα βασικά στελέχη της μεσαίας του γραμμής. Φουστέρ και Ιμπαγάσα είναι τραυματίες, ενώ ο Μανιάτης έχει άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Euro 2012.

Ο πορτογάλος τεχνικός "έδειξε" ενδεκάδα στην πρωινή προπόνηση με τους Κάρολ, Καραγκούνη, Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα, Σουμπίνιο, Τάτο Φέισα, Αμπντούν, Χαβίτο και Τζιμπούρ να έχουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε τον Βλαχοδήμο στη θέση του Χαβίτο και τον Ντιελνά στα αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου