Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

"Ο Ίμπρα είναι σαν την Τζοκόντα"

Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, παρομοίασε τον πελάτη του με τη... Τζοκόντα, λέγοντας πως ελάχιστοι μπορούν να τον αποκτήσουν. "Έκλεισε" για 3 χρόνια στην Παρί ο Ίμπρα!


Μετά από το "si" που είπε η Μίλαν για την παραχώρηση των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 62.00.000 ευρώ, όλα δείχνουν πως οι Παριζιάνοι απέσπασαν το "Οk" και από τον Σουηδό σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο μάνατζερ του Σουηδού άσου, Μίνο Ραϊόλα, είχε τρίωρη συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, στα γραφεία της ομάδας στο "Πάρκο των Πριγκήπων", με την ολοκλήρωσή της να βρίσκει τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίες με ετήσιες αποδοχές 12.500.000 ευρώ, ενώ αν θα υπάρχουν και μπόνους που μπορεί να φτάσουν τα κέρδη του για κάθε χρόνο συνεργασίας σε 14.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ο Σουηδός αναμένεται μέχρι το βράδυ στο Παρίσι για να περάσει από εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο ηγεμονικό συμβόλαιο που του ετοίμασαν οι Παριζιάνοι.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν ξεκινήσει το ραντεβού του με τον Λεονάρντο, ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου παρομοίασε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη... Τζοκόντα!

"Υπάρχουν άτομα που μπορούν να θαυμάσουν έργα τέχνης από απόσταση και να μένουν άφωνοι.
Υπάρχουν όμως και άλλοι, όπως η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι που έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Ο Ζλάταν είναι όπως η Τζοκόντα και η Παρί μπορεί με την απόκτησή του να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο για αυτήν", τόνισε ο μάνατζερ του 30άχρονου φορ και πρόσθεσε:

"Πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και άλλοι. Είναι η πραγματικότητα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου